Bu haber kez okundu.

SELAMİ DEĞER ANADOLU LİSESİ GELENEKSEL BAHAR ŞENLİKLERİ YAPILDI
banner229
Siirt Selami Değer Anadolu Lisesi'nde, LYS'ye girecek öğrenciler için sınav öncesi moral etkinliği düzenlendi.
Siirt Selami Değer Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan okulun Rehber Öğretmeni Kamil Beyan, okul olarak öğrencilerin sınav stresini en aza indirmek için ellerinden gelen gayret gösterdiklerini söyledi.
Öğrencilerin sınav başarısında moral ve motivasyonun önemli olduğunu belirten Beyan, "Bugün de yerel ses sanatçılarımızın eşliğinde düzenlediğimiz sınav öncesi moral etkinliği ile öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmayı amaçladık. Öğrencilerimiz, uzun ve yorucu bir sürenin ardından önümüzdeki ay içerisinde LYS'ye girecek. İnşallah bütün öğrencilerimiz verdikleri emeğin karşılığını alacaktır. Çünkü verilen hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz" açıklamasında bulundu.
Müzik Öğretmeni Neşe Çakay'ın katkılarıyla düzenlenen etkinlik, öğrencilerin seslendirilen şarkılar eşliğinde eğlenmesi ve verilen ikramlarla sona erdi.
Okul bahçesinde düzenlenen şenliklere Milli Eğitim Şube Müdürleri; Murat Şeker, Selami Özbilici, Mithat Ege, Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Emre Fırat ve Vefa Seçkin tarafından verilen pop konserinde öğrenciler şenliğin tadını çıkardılar.
Gençlik merkezi tarafından hazırlanan gezici gençlik merkezide bahar şenliklerinde yerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.