Bu haber kez okundu.

Vali Atik,Güvenlik Noktalarını Denetledi
banner229

Vali Ali Fuat Atik, Kentin değişik noktalarında oluşturulan güvenlik noktalarını denetleyerek, görevli emniyet mensuplarından bilgi aldı.

Vali Atik, kontrol noktasının güvenlik açısından taşıdığı öneme işaret ederek, yapılan tüm çalışmaların vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik olduğunu ifade etti.
Kent giriş noktalarında 24 saat esasına göre ekiplerin görev yaptığını hatırlatan Vali Atik, denetimlerin vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik suç ve davranışları engellemek ve hiçbir kazaya mahal vermemektir, “Ekiplerimiz yaptıkları kontrollerde dikkatli bir şekilde uyarılarını yapıyorlar.

"Polisimiz ve Jandarmamız, devletin görünen yüzü ve caydırıcı gücüdür. Vatandaşımız sokakta yada bu gibi noktalarda güvenlik güçlerimizi gördüğünde kendisini daha güvende hissediyor. Yapılan denetimler ile Devletin, her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz." dedi.

Kontrol noktalarının kentin huzur ve güvenliğini sağlanması konusunda oldukça önemli olduğunu vurgulayan Vali Atik, bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.