Bu haber kez okundu.

Şehitoğlu'ndan Ankara ve Diyarbakır'daki Terör Saldırılarına Tepki‏
banner229
Siirt Bayraktepe Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Şehitoğlu, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarını kınadı.
Şehitoğlu, yaptığı açıklamada, “Ankara ve Diyarbakır'da alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden TSK personeli ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.
Şehitoğlu, açıklamasında şunları kaydetti; "Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Ve vatan hainleri asla emellerine kavuşamayacak. Dış güçlerle beslenen terör örgütleri güzel ülkemize karşı haince planlar yapıp ve kalleşçe saldırılar yapmaktadır.
Sebep her ne olursa olsun hic kimse sivil ve masum insanları öldürmez öldüremez. Bölücü terör örgütleri Ankara ve Diyarbakır'da bu saldırıları yaparak masum insanları hedef almış. terörü A’dan Z’ye kınıyor ve terörün her türlüsünü lanetliyorum. Rabbim ülkemizi her türlü terör ve kötü oyunlara karşı güç kuvvet verip muzaffer eylesin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.