Bu haber kez okundu.

Şehitler İçin Mevlidi Şerif Okutturuldu
banner229

Polis teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü kutlamaları başladı. Pazartesi günü çelenk sunma töreni de gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında bir mevlidi şerif okutturuldu ve okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı.

Şeyh Ebul Vefa Camisinde okunan mevlidi şerifte kuran kurs öğrencilerinin okuduğu 10 hatmi şerifinde  duası Müftü Faruk Arvas tarafından yapıldı.

Mevlidi Şerife Vali Mustafa Tutulmaz,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanlarından Ahmet Selim Köroğlu, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman,Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İçişleri Bakanlığı Müşaviri Fevzi Sevgili, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.