Bu haber kez okundu.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI DUALARLA YAPILDI
banner229
3. Komando Tugay Komutanlığınca tahsisi gerçekleştirilen ve Finansmanı Siirt Valiliğince karşılanan, Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışı dualarla yapıldı.
Açılış öncesi İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından dua yapıldı.
Binanın açılışında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz yeni binanın Şehit ve gazi ailelerimize, kahraman köy Korucularımıza, hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, İl merkezine gelecek, şehit ve gazi ailelerimizin yakınları ve köy korucularımızın, artık kalabilecekleri, kendilerine ait rahat bir mekân oluşturulduğunu söyledi. Vali Tutulmaz, ‘Devlet olarak daima Şehit ve Gazi ailelerimizin, kahraman köy korucularımızın yanlarındayız. Her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz.’ dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra Ensar Cami İmam hatibi Ramazan Toprak tarafından Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.
Açılışı yapılan Hizmet Binasını gezerek, yetkililerden bilgi alan Vali Tutulmaz, burada Şehit ve Gazi yakınları ile sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Açılışı yapılan yeni hizmet binası; iki katlı olup, 16 yataklı, içinde dinlenme salonları, kamelya çay bahçesi yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.