Bu haber kez okundu.

Şehit ve Gazi Aileleri Onuruna Yemek Verildi
banner229

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler günü programı kapsamında, Valilik himayelerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Şehit ve Gazi Aileleri onuruna bir yemek verildi.

Özel bir düğün salonunda verilen yemeğe, Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçujk Yavuz’un eşi Dilek yavuz,  Garnizon Komutan Vekili Albay Oğuzhan Pehlivan, Belediye Başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Uğur Özmen, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Aile ve Sosyal Politikalr İl Müdürü Gökhan Marakçı, bazı kurum müdürleri, Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu üyelerinin yanı sıra şehit ve gazi aileleri katıldı.

Aziz şehitlerimiz için okunan kuran-ı kerim tilavetinin ardından dua edildi.

Vali Ali Fuat Atik şehit ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı.

Vali Atik, “Bugün Şanlı bayrağımızın altında Millet olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak, canını bu vatan uğrunda, milletin bekası uğrunda şehit olan kardeşlerimizin ve bu uğurda çarpışan gazilerimizin sayesindedir.

Dolayısıyla, Aziz şehitlerimiz, bağımsızlığımızın ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen abideleridir. Onların geride bıraktıkları aileleri de, şehitlerimizin milletimize bıraktığı emanetidir.

Devletimiz her zaman sizlerin maddi manevi yanındadır. Bu duygularımla Cumhuriyetimizin korucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimize bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum.“ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.