Bu haber kez okundu.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ERDEM DEMİR İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ
banner229
Siirt ilimize bağlı Eruh ilçesi üs bölgesinde görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan Veteriner Uzman Çavuş Erdem Demir (27) için Siirt 3'ncü Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.
3’ncü Komando Tugay Komutanlığı tören alanında yapılan Cenaze törenine; Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağçakale, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Müftüsü Faruk Arvas ile mülki ve askeri Erkan katıldı.
Tören, Aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Aziz şehidimizin özgeçmişinin okunmasının ardından, il Müftüsü Faruk Arvas tarafından dua okundu.
Vali Mustafa Tutulmaz, tören sonunda 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal’a başsağlığı dileyerek,”Aziz Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.”dedi.
Tören sonunda, aziz Şehidimizin naaşı askeri uçakla memleketi İzmir’e gönderildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.