Bu haber kez okundu.

Şehit Uzman Çavuş Bahattin Baştan, Dualarla Ebediyete Uğurlandı
banner229

Siirt ili, Eruh ilçesi Yassıdağ kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik icra edilen operasyonunda şehit olan Jandarma Uzm. Çvç. Bahattin Baştan, dualarla ebediyete uğurlandı.

Şehit Jandarma Uzm. Çvş.  Bahattin Baştan için, İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde yapılan cenaze törenine; Vali Vekili Yunus Koç, Siirt Ak Parti Milletvekilli Prof. Dr. Yasin Aktay, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Aydoğan Bilgiç, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Uğur Özmen, Siirt eski Ak Parti Milletvekilli Osman Ören, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kurum amirleri, mülki ve askeri erkân’ın yanı sıra STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Aziz şehidimizin özgeçmişinin okunmasının ardından, İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir tarafından şehidimiz için dua okundu.

Törenin ardından, aziz şehidimizin naaşı, vatandaşların yoğun katılımı ile dualar eşliğinde memleketi Trabzon'a uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.