Bu haber kez okundu.

Şehit Eşi Asuman İlbaş’tan Şehit ve Yoksul Çocuklara Giyim Yardımı
banner229

Şehit eşi Asuman İlbaş’ın katkılarıyla Siirt Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Başkanı Nedim Ayhan ve Siirt Şehit Gazi Sen Başkan Yardımcısı Ömer Beytekin, Siirt Şehit Gaziler Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin ile birlikte, Siirt merkeze bağlı Akdoğmuş köyünde okuyan yoksul öğrencilere ve Eruh’un Çizmeli Köyündeki şehit çocuklarına Karne hediyesi olarak giyim ve mont yardımında bulundu.
Şehit Davut İlbaş’ın eşi Asuman İlbaş, Siirt Merkeze bağlı Akdoğmuş ve Eruh ilçemize bağlı Çizmeli köyü Okullarına okuyan 60 öğrenciye giyim ve mont yardımında bulundu.
Şehit Davut İlbaş’ın eşi Asuman İlbaş yaptığı açıklamada, şuana kadar il dışında yaşayan arkadaşlarının sayesinde şimdiye kadar 460 öğrenciye yardım elini uzattıklarını, bugünde Eruh ilçemize bağlı Akdoğmuş ve Çizmeli köyü Okullarında okuyan 60 öğrencisine giyim ve mont yardımında bulunduklarını söyledi.

Asuman İlbaş, her şeyi devletten beklememek gerektiğini belirterek, Burada okuyan bütün öğrenciler benim evladımdır. Çocukların sıcaklığı mutluluğu dünyaya bedel, dünyayı iyilik merhamet sevgi kurtaracak her şey çocuklarımız için diye konuştu. 
Şehit Eşi Asuman İlbaş, Siirt Şehit Gazi Aileleri Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Başkanı Nedim Ayhan, Siirt şehit Gaziler vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin ve Siirt Şehit Gazi Sen Sendika Başkan Yardımcısı Ömer Beytekin ile birlikte  giyim  ve montlardan oluşan hediyeleri sınıfları tek tek gezip öğrencilere dağıttılar. 
Okul idaresi Şehidimizin eşi Asuman İlbaş tarafından temin edilen giyim ve montlardan oluşan karne hediyelerimizi öğrencilerimize verdik. Aziz şehidimiz Davut İlbaş’ı ve tüm şehitlerimizibu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyor, şehidin eşi Asuman İlbaş’a teşekkür ederiz.
2016 yılında Şehit olan Güvenlik Korucusu Abdurrahman Dündar’ın ailesini ziyaret eden,Şehit eşi Asuman İlbaş, Siirt Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Başkanı Nedim Ayhan ve  Siirt Şehit Gazi Sen Başkan Yardımcısı Ömer Beytekin, Siirt Şehit Gaziler Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin ile birlikte Çizmeli köyü Jandarma Karakolunu ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şeref işler 4 yıl önce

Bunlar çok önemli olduğunu bilmemiz lazım teşekkür ediyorum ilgilenlerın hepsıne.