Bu haber kez okundu.

Şehit Eşi Asuman İlbaş'tan 60 Öğrenciye Giyim ve Ayakkabı Yardımı
banner229

Şehit Davut İlbaş’ın eşi Asuman İlbaş, Şirvan ilçemize bağlı Oya köyü Şehit Jandarma Astsubay Hacı İbrahim Yılmaz İlk Okulu ve Ortaokulu öğrencilerine giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

Siirt Şehit Gazi Sen Sendika Başkanı Ömer Beytekin, Asuman İlbaş, Eyüp Ensarioglu oluşan heyet önce Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’i makamında ziyaret ederek yapacakları yardımlarla ilgili bilgi verdiler.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’te şehit eşi Asuman İlbaş’a yapacakları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Şehit Davut İlbaş’ın eşi Asuman İlbaş yaptığı açıklamada, şuana kadar il dışında yaşayan arkadaşlarının sayesinde şimdiye kadar 400 öğrenciye yardım elini uzattıklarını, bugünde Şirvan ilçemize bağlı Oya köyü Şehit Jandarma Astsubay Hacı İbrahim Yılmaz İlk Okulu ve Ortaokulu 60 öğrencisine giyim ve ayakkabı yardımında bulunduklarını söyledi.

Asuman İlbaş, her şeyi devletten beklememek gerektiğini belirterek, Burada okuyan bütün öğrenciler benim evladımdır. Çocukların sıcaklığı mutluluğu dünyaya bedel, dünyayı iyilik merhamet sevgi kurtaracak her şey çocuklarımız için diye konuştu.

Şehit Eşi Asuman İlbaş ve Siirt Şehit Gazi Sen Sendika Başkanı Ömer Beytekin,  daha sonra kıyafet ve ayakkabıdan oluşan hediyeleri sınıfları tek tek gezip öğrencilere dağıttılar.

Okul idaresi  Şehidimizin eşi Asuman İlbaş tarafından temine edilen  kıyafet ve ayakkabılardan oluşan hediyelerimizi öğrencilerimize verdik. Aziz şehidimiz Davut İlbaş’ı bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyor, şehidin eşi Asuman İlbaş’a teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.