Bu haber kez okundu.

ŞEHİT AİLELERİ KONFEDERASYON BAŞKANI ZİYA SÖZEN, VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ
banner229
Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, beraberindeki heyetle birlikte  Vali Mustafa Tutulmaz’ ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.
Kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin çok değerli temsilcilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz,“Devletimiz her zaman Köy korucularımızın maddi manevi yanındadır.
Korucu kardeşlerimizin ekonomik ve sosyal haklarının iyileştirilmesi yönünde önemli iyileştirmelerin yapıldığını ve çalışmaların devem ettiğini belitti. Köy Korucularımız ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme ve istişare toplantısı yapmak amacıyla Siirt’te bulunduklarını kaydeden Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, Vali Tutulmaz’ın köy korucularına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.