Bu haber kez okundu.

Şehirler ve Kültürler Gezisi İçin Kayıtlar Başladı
banner229
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezinde “Şehirler ve Kültürler” projesi kapsamında düzenlenecek olan geziler için kayıtlar başladı.
Proje ile Siirt’ten 240 genç Eskişehir, Çanakkale ve Konya illerine gönderilecek. Gençler düzenlenecek olan gezilerle gidecekleri illerin tarihini kültürünü ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı bulacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanacak olan proje ile gençlerin özgüven sahibi olmaları, sosyal iletişim becerilerini geliştirmeleri ve gezip görerek öğrenmeleri amaçlanıyor.
Bu seyahatlerde gençler Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında konaklayacak olup etkinliklerin tüm masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacaktır. Farklı illerden gelen gençler, program boyunca ve akşam etkinliklerinde birbirlerini tanıyarak kaynaşacak, yeni dostluklara ve kardeşliklere yelken açacaklar.
Projeye katılmak isteyen gençler sehirlervekulturler.gsb.gov.tr sitesinden online olarak veya Siirt Gençlik Merkezinde başvuru yapabilir. 18 yaşın altındaki gençlerin başvuru sonunda, sistemin oluşturduğu ”Veli İzin Belgesi”ni velisine imzalatarak Siirt Gençlik Merkezine ulaştırmaları yeterli olacaktır.
Başvuru Adresi: Bahçelievler Mahallesi Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi yanı.
Tel: (0484) 223 54 21

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.