Bu haber kez okundu.

Şefik Erden, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı
banner229

AK Parti Siirt kurucu il Başkanı Mehmet Şefik Erden, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Siirt Milletvekili aday adaylığını düzenlediği basın toplantısının ardından, AK Parti Siirt İl binasına giderek milletvekilliği aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Şefik Erden, 2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Siirt il kuruculuğunu ve il başkanlığını yapan bir kardeşiniz olarak 24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçiminde Ak Parti’nin Siirt Milletvekili aday adaylığına başvurmuş bulunuyorum.

17 yıl boyunca hiç bir şekilde geri adım atmadım ve teşkilatımın içinde yer aldım. Bana göre teşkilat en önemli şeydir. Teşkilatı sahiplenmek en önemlisidir. Dolayısıyla AK Parti’me, liderime, teşkilatlarıma, halkımıza canım feda. Bize görev verilir veya verilmez. Ben listeye giren arkadaşlarımıza en büyük desteği vereceğim. Çünkü benim hedefimde benlik yoktur bizlik vardır. Bizler önce Allah’a sonra halkımıza güveniyoruz.

Halkımız olmadan hiçbir yere varamayız. Bizi biz yapan, Ak Partiyi lider ve dünyada söz sahibi yapan Osmanlı torunları olarak halkımızdır. Ülkemiz zorlu süreçten geçiyor. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan liyakatli kadrolarıyla birlikte erken seçim kararı aldılar ve oyunu bozdular. Bizim amacımız bizim hedefimiz Siirt’imizi çok daha güzel günlere taşıyabilmektir.

Bu vatanın bölünmez bütünlüğü konusunda canını seve-seve hiçbir tereddüde düşmeden canını feda ederek şehit olan, şehadet mertebesine ulaşmış bütün şehitlerimizi saygıyla, hürmetle ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de yüce Allah’tan sağlık ve afiyetler diliyorum.

Ülkemizin Ağustos 2001 tarihinden önce yaşadığı buhran ve sıkıntılar malumunuz 17–25 Aralık’ta, 15 Temmuz darbe girişiminde yeniden yaşamış. İçerideki hainler, dışarıdaki düşmanlarla bir olup bu ülkeyi bu kardeşliği hedef almıştır. Bu ülkeyi yeniden esaret altına alabilme adına var güçlerini kullanmışlardır, eğer bu millete hizmet edemeyeceksem Allah böyle bir görevi bana nasip etmesin dedi.

Kuruluşundan buyana partiye bir nefer gibi hizmet ettiğini aktaran Erden,  2002 seçimlerinde 'yiğit düştüğü yerden kalkar' diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yüzde 85'lik bir oy ile parlamentoya gönderdiklerini, o süreçte en büyük katkıyı sağlayan kadirşinas Siirt halkına hizmet etmenin kendisine büyük onur vereceğini aktardı.

AK Parti Milletvekili Aday adayı Şefik Erden,Genel merkez bize bu yetkiyi verirse,kazanırsam Siirt halkı farkımızı 1 ayda göreceğini,STK’larla, kanaat önderleriyle birlikte istişareler yaparak Siirt”i ayağa kaldıracak projelere imza atacaklarını söyledi..

Erden, memleketi iyi tanıdığı için sorunları çok iyi bildiğini ve hizmet edeceğini söyledi.

Şefik Erden, daha sonra beraberindeki kalabalıkla birlikte parti binasına geçerek adaylık başvurusunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öz siirtli 6 yıl önce

Biz burada tozu yutalım çamura bulaşalım proplemleriyle uğraşalım bazı aday adayları batıda refah içinde hayatlarını sürdürüp her seçim zamanı gelip sahipsiz siirtten aday adayı oluyor bu arkadaş evini istanbula taşımadımı yıllar önce EVİ SİİRTTE OLMAYAN ADAY İSTEMİ,YORUZZZZZZZZZZZZZ

Avatar
Öz kürt 6 yıl önce

Bende Öz Siirtli isimli arkadaş gibi dışarıda yaşayan ve seçim zamanları yada cumhurbaşkanı başbakan geldiğinde telebleş olan il dışında yaşayanları istemiyoruz olacaksa bizlerle siirtte yaşayan aday olsun topraktan olsun isterse LİLİ olsun

Avatar
Reisci 6 yıl önce

yahu bu kişi yıllar önce siirtten ayrıldı istanbulda il genel meclisi oldu madem seçilebiliyorduysa istanbuldan aday olsaydı ordan kazansaydıda yine gayesi SİİRTE HİZMET İSE ordanda siirte hizmet etseydi YOKKK anlamışki ordan hiç ama hiç şansı yok gelmiş siirtten aday olmuş ŞİMDİ bu kişiyle siirtte yaşayan ALİ İLBAŞ ZAKİR TUNA MURAT BÜLBÜL ADNAN EFE KASIM CEYLAN aynı kıymettemi seçmenin yanıda YOKKK değil gitsin sultanbeylide fum eksin ama satmasın

Avatar
Garip Siirti 6 yıl önce

Buda yıllardır siirtten ayrılıp evini istanbula götürenlerden ve nasıl gittiği belli olanlardan yahu git istanbuldan aday ol 10 yıldır ayrılmışsın şimdi gelip ben kurucuydum havasıyla aday oluyorsun siirt sevdasıymış ne sevdaymış bu siirt sevdası hep seçim zamanlarında ortaya çıkıyor dışardan gelen aday istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzz

Avatar
Mervan 6 yıl önce

Bu kişşi Evini 10 yıl önce neden siirte götürdü acaba madem gelip siirtte aday olacaktı neden gitti ayıp yazıkyakışmadı