Bu haber kez okundu.

Seçmen Listeleri Cuma Günü  Askıdan İniyor
banner229
Siirt'te seçmen listelerinin 27 Mart'ta askıdan indirileceği bildirildi.
Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Erdoğan Danış, yaptığı açıklamada, listede ismi bulunmayan vatandaşların belirlenen süre içerisinde gerekli güncellemeleri yapmalarını istedi. Vatandaşların mağdur olmaması için seçmen listelerini kontrol etmesi gerektiğini belirten Erdoğan, şöyle dedi: "7 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlarımızın 27 Mart mesai bitimine kadar askıya çıkarılan seçmen listelerini kontrol etmeleri gerekiyor.
Listede ismi bulunmayanların nüfus ve vatandaşlık işleri müdürlüklerine ve seçim kurullarına başvurarak gerekli güncellemeleri yapması, kendileri açısından son derece önemlidir. Bir diğer önemli hususta başvuru işlemlerinin son güne bırakılmamasıdır."
Erdoğan, gerekli güncellemeleri yapmayanların genel seçimlerde oy kullanamayacağını hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.