Bu haber kez okundu.

SAYGIDEĞER SİİRT KAMUOYUNA
banner229
Siirt amatör ligin 1.devresini lider tamamlayan Siirt Kartalspor ligin ikinci devresine yeni yönetim ve yeni isimle (Yeni Siirt spor) olarak yoluna devam edecektir.
       Yeni Siirt Spor Kulüp Başkanı ALİCAN YEŞİL, hedefimize yani şampiyonluğa emin adımlarla ilerlemek için öncelikle takımın başına emektar futbolcu deneyimli, başarılı ve Siirt sporla özdeşleşmiş büyük kaptan Ahmet Kurt getirildi. Ayrıca takımın şampiyon olabilmesi ve Bal ligine yükselebilmesi için gerekli olan transferler yapıldı(isimler daha sonra açıklanacaktır) ve yapılmaya devam edilecektir.
       Saygı değer Siirt halkı 150bin nüfuslu güzel Siirt’imizin, profesyonel anlamda bir futbol takımının olmaması her zaman bizim yüreğimizde bir sızı olmuş, Siz değerli Siirt halkının yüreğinde derin bir üzüntü oluşturmaktadır. Sevgili Siirtliler bu takım Siirt’in takımıdır, Siirt halkının takımıdır ve Siirt sevdalıların takımıdır. Kısacası yüreği Siirt için çarpan herkesin takımıdır bizler bu memleketin tanıtımı için o memleketin tarihi, doğası, ürünleri ve kültürel yapısı kadar profesyonel anlamda bir futbol takımının olmasını da önemli buluyoruz.
      Sevgili Siirtli kardeşlerim, abilerim artık Siirt spor anlamında dedikodularla , boş işlerle uğraşacak zamanı yoktur . Artık Siirt’i sporda şahlandırmak için her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır. çok değerli Siirt spor severler amacımız Siirt’i futbola tekrar eski günlerine kavuşturmak ve bu doğrultuda elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmak için çabalamaktayız .
     Bu kutlu yolculukta sayın Valimizden, Milletvekillerimizden, Belediye Başkanımızdan , iş adamlarımızdan , sivil toplum kuruluşlarımızdan ve büyük Siirt spor taraftarından destek bekliyoruz.
   
SAYGILARLA YENİ SİİRTSPOR YÖNETİMİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.