Bu haber kez okundu.

Savaş Mağduru Öğrenciler Piknikte Buluştu
banner229

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Siirt'e yerleşen Suriyeli öğrenciler, Siirt Belediyesi ve Siirt İnsani Yardım Derneğinin (İHH) düzenlendiği piknik etkinliğinde bir araya geldi.

Marmara piknik alanındaki etkinliğe yaklaşık 150 çocuk katıldı.

İHH Yöneticisi Sadullah Eldemir, etkinlikte yaptığı açıklamada, Siirt İHH olarak gelenekselleştirilen ensar-muhacir dayanışma pikniği düzenlediklerini söyledi.

Siirt Belediyesi, Gençlik Merkezi ve Siirt İlim Yayma Yurdu yetkililerinin katkılarıyla 150 savaş mağduru çocuğu sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Eldemir, şöyle konuştu:

"Amacımız bütün okulların geleneksel olarak düzenlediği pikniği biz de savaş mağduru öğrencilerimize yaşatmak istedik. Ümmet olmanın gereği olarak öğrencilerimize bir nevi moral vermek istedik. İHH olarak her zaman çocuklarımızın yanında olacağız. Çocukların sevinmesi bizim sevinmemizin en büyük vesilesidir. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.