Bu haber kez okundu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bahar Başkan Küçükay'a Yoğun İlgi
banner229

Özel Asema Hospital Doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Sağlık alanında birçok branşta hizmet veren ve sahip olduğu hekim kadrosuyla ilimizin en güçlü hastaneleri arasında yer alan Özel Asema Hospital hekim kadrosuna aslen Siirtli olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bahar Başkan Küçükay’ı kattı.

Dün Özel Asema Hospital’da hasta kabülüne başlayan aslen Siirtli olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Bahar Başkan Küçükay ilk günden itibaren hastaların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kendi memleketinde doktorluk yapmanın zor ve kolay tarafları olduğunu da ifade eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bahar Başkan Küçükay’ "Benim için kendi memleketimde doktorluk yapmak zor değil. Çünkü çocukluk hayalimi gerçekleştirdim ve kendi insanıma hizmet ediyorum. Onların dertlerini dinleyip çare olmak çok güzel bir duygu" şeklinde konuştu.

1976 yılında Siirt’te doğan ve 1999 yılında Ankara Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Bahar Başkan Küçükay, 2000 yılında Ankara SSK Etlik Kadın hastalıkları ve doğumevinde (Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Doğumevi) ,Kadın Hastalıkları ve Doğum asistanlığını yaparak, 2005 yılında uzman oldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bahar Başkan Küçükay, Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli kurslara katılan Op. Dr. Bahar Başkan Küçükay orta derecede İngilizce bilmektedir.

Özel Asema Hospital Kadın ve Doğum Uzmanı Bahar Başkan Küçükay, Tanın, normal vajinal doğum, ağrısız vajinal doğum, sezaryan, riskli gebelik, kapalı ameliyatlar (Laparoskopik), infertilite (Kısırlık), aşılama, Over Kanseri, Rahim Ağzı Kanseri, Hipnoterapi, myomektomi, Menapoz, Uterus ablasyonu. myom ameliyatları, kistler, rahim sarkması gibi sağlık sorunları konusunda hastalarına hizmet vermeye başladı.

Özel ASEMA HOSPİTAL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, yeni göreve başlayan doktorlara başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
büşra kılıç 6 yıl önce

doktor hanım çok ilgiliydi, hastaya yaklaşımını çok beğendim. devlet hastanesinde insanları kovar gibi tedavi veren k.doğum doktorlarından kurtulmuş olduk.

Avatar
Fatma 6 yıl önce

Bahar hpcam sizinle ozelden konuşabılirmiyim

Avatar
hemsire 6 yıl önce

Hocam labiaplasti ve hymenplasti ameliyatı yapiyor musunuz geri dönüş yapın lütfen

Avatar
hemsire 6 yıl önce

Hocam labiaplasti ve hymenplasti ameliyatı yapiyor musunuz geri dönüş yapın lütfen

Avatar
Ayşe 6 yıl önce

Ayn bende katılıyorum size çok iyi ve o kadar doktora gittim bunun gibi hastalarına ilgili bir doktor umarım burdan hic gitmez