Bu haber kez okundu.

SANCAKLAR İLK VE ORTAOKULUNDA, ÖRNEK BAHÇE
banner229
Sancaklar İlkokulunda mini bir botanik bahçesi oluşturuluyor. Güres Caddesi üzerinde bulunan okulun bahçesinde 20’nin üzerinde bitki yetiştiriliyor.
Okul bahçesinde taflandan Amerikan sarmaşığına, incirden üzüm ve şeftaliye kadar çok değişik bitki türleri başarıyla yetiştiriliyor. Bu amaçla okul imkanları ile özel bir bahçıvanda tutulmuş durumda. Yeni evlenen bazı çiftler düğün fotoğraflarını bu bahçede çektirmeyi tercih ediyorlar.
Okul Müdürü Fevzi Aktaş, öğrencilere doğayı sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi. ”Her öğretmen ve öğrencinin bu işi benimsediğini belirten Aktaş “Öğretmen ve öğrencilerimiz bu işi benimsedi ve sevdi. Herkes gönüllü olarak çalışıyor. Ağaç ve diğer bitkileri korumaya çalışıyor. Şu anda 20’nin üzerinde bitki çeşidimiz var. Bunu ileride arttırmayı hedefliyoruz .” dedi. Okul Müdür Yardımcısı Hakan Özdemir, kendisinin de dört adet fidan dikip bakımını üstlendiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.