Bu haber kez okundu.

Sağlıkta Yaşanan Büyük Atılım Anlatıldı
banner229
Sağlık alanında ilimizin kat ettiği büyük mesafeler, düzenlenen bir basın toplantısı ile anlatıldı.
Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt Ak Parti Milletvekilli Afif Demirkıran ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Fikret Can, İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahadır Özdemir’in katıldığı basın toplantısı, Devlet Hastanesi Konferans salonunda yapıldı.
Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan yaptığı konuşmada; Siirt’in sağlık alanında geçirdiği aşamaları anlattı ve günümüzle ilgili bilgi verdi. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahadır Özdemir’de kurumun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Dr. Fikret Can il merkezi ve ilçelerde kamuya ait yataklı sağlık kurumları hakkında bilgi sundu. Siirt Ak Parti Milletvekilli Afif Demirkıran’ da yaptığı konuşmada sağlık alanında gelinen noktanın sevindirici olduğunu söyledi.
 Demirkıran devlet hastanesine ek yataklı hizmet binası için girişim başlattıklarını söyledi. Vali Mustafa Tutulmaz’da Toplantının verimli olduğunu ifade ederek, Siirt’te sağlık alanında önemli bir değişim ve dönüşüm yaşandığını belirtti ve sağlık alanında ki şiddete değindi.
 Toplantıda, sağlık hizmetlerine katkılarından dolayı Tugay Komutanlığına plaket verildi. Daha sonra Siirt’te sağlık alanında uzun süre görev yapan Dr. Feridun Bağış, Op. Dr.Ekrem Bilek, Uz. Dr. Metin Aydın ve Dr. Cemalettin Hekim’e hediyeleri verildi.
  Toplantıya; Vali yardımcısı Gürbüz Saltaş, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Siirt belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ferhat Yasan, Ak Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu, kurum müdürleri, sağlık çalışanları ve davetliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taha 9 yıl önce

allh hayrinizi kabul etmesin hastanede doktor yok be neyin kafasini yasiyorsunuz