Bu haber kez okundu.

“Sağlıkta Beyinler Yarışıyor” Satranç Turnuvasının Ödülleri Verildi
banner229

“Sağlıkta Beyinler Yarışıyor” temalı Satranç turnuvasının Şampiyonlarına Ödülleri Verildi.

Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği öncülüğünde 2 oturum halinde organize edilen “Sağlıkta Beyinler Yarışıyor” temalı Satranç turnuvasının ilk oturumu 25-26 Mart, ikinci oturumu 1-2 Nisan tarihleri arasında 68 Katılımcıyla Siirt Devlet Hastanesinde düzenlendi.

Düzenlenen ödül törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu, Sağlık Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü M. Fatih Aydın, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Serdar Özyeşil ve sporcular katıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Fikret Can, Bir fikir olarak başlayıp sonrasında ilkini düzenlemiş olduğumuz “Sağlıkta Beyinler Yarışıyor” temalı satranç turnuvamız inşallah ileriki yıllarda geleneksel hale gelecektir. Turnuvamıza Batman, Bitlis gibi çevre illerden gelip katılım sağlayan, ayrıca ilimizde bulunan satranç sporcuları ve iştirak eden tüm misafirlerimize hoş geldiniz dedi.

Uz. Dr. Can, bu turnuvadaki amaç nedir diye sorulacak olursa burada iki tane amacımız var; birincisi sağlık çalışanlarıyla, vatandaşlarımızı aynı çatı altında aynı ortamda buluşturmak, sağlık çalışanları ile vatandaşlarımızın kendi aralarında empati kurabilmeleri ve sağlıkta şiddetin bir nebzede olsa önüne geçilebilmesidir. Bir diğer amacımızda sağlık sektörü biliyorsunuz ki her alanıyla sorumluluk isteyen stresli bir çalışma ortamına sahip olması nedeniyle sağlık çalışanlarımızın streslerini atarak hobi kazanmalarına yardımcı olmaktır.

Uz. Dr. Can, turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

İl Temsilcisi Serdar Özyeşil, “Turnuvanın düzenlenmesinde katkılarından dolayı Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Fikret Can’a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Turnuvanın düzenlenmesinde katkılarından dolayı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Fikret Can’a Plaket takdim etti.

Ödül Töreni Dereceye giren sporcular arasında ilk 10’a girenlere Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü M. Fatih Aydın ve Vergi Dairesi Müdür Sait Orulluğu tarafından madalyaları takdim edildi.

Sağlık Çalışanları kategorisinde; Birinci olan M. Hasip Ceylan’a Ödülünü İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan, İkinci olan Abdulbaki Sancar’a Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Fikret Can,  Üçüncü olan M. Zeki Kuruş’a Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Erol Emre Ömür Kupalarını ve hediyelerini takdim etti.

Genel Katılımcı Kategorisinde; Birinci olan Cihan Kılıç’a İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan, İkinci olan Veysel Aysoy’a Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Fikret Can, Üçüncü olan Orhan Çelebi’ye Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Erol Emre Ömür Kupalarını ve hediyelerini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.