Bu haber kez okundu.

Sağlık Müdürlüğüne Dr. Erol Emre Ömür Atandı
banner229

Siirt Halk Sağlığı Müdürü ve Sağlık Müdür vekilliğine bakan. Dr. Erol Emre Ömür, İl Sağlık Müdürü olarak atandı. 
Kanun Hükmünde Kararname ile Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreterliklerinin İl Sağlık Müdürlükleri çatısı altında toplanmasının ardından sağlıkta dönüşüm başladı.
Bu kapsamda bazı kentlerde görev yapan İl Sağlık Müdürlerinin görevlerine devam etmeleri yönünde karar verilirken, bazı şehirlerde de yeni atamalar yapılmaya başladı.
Buna göre, Siirt  İl Sağlık Müdürlüğü’ne Siirt Halk Sağlığı Müdürü ve Sağlık Müdür vekilliğine bakan. Dr. Erol Emre Ömür atandı

.İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Dr. Erol Emre Ömür, hizmet için burada olduklarını belirterek, “Sağlıkta dönüşüm noktasında görüyoruz ki Siirt ilimiz önemli bir noktaya gelerek bölgeye hizmet vermektedir. Biz sağlık çalışanları olarak üzerimize düşen neyse onu yapacağız.

Türkiye’nin neresinde olursa olsun, bu ülkenin vatandaşı olan herkesin sağlığı bize emanet. Milletimizin sağlığı bize emanet olduğu gibi devletimizin bize verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız” dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
V.ERDEMCİ 6 yıl önce

Sayın Erol Beyi tebrik eder,yeni görevinde başarılar dilerim. Rabbim yar ve yardımcısı osun..

Avatar
Mustafa polat 6 yıl önce

Hayırlı olsun, Allah utandirmasin hakkettiniz yerde başarılar dilerim