Bu haber kez okundu.

Sağlık Bakanlığı'ndan Siirt'e 16 Doktor Ataması Yapıldı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören  ve  AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nun girişimleriyle, Siirt ve ilçelerde görev yapacak 15 uzman hekim, 1 aile hekimi olmak üzere toplam 16 doktor atamasının yapıldığını öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret eden AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve ilçe başkanları ile birlikte yapmış oldukları girişim neticesinde İlimize 16 doktor kazandırmış oldular.

Osman Ören, "Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen kura kapsamında Siirt genelinde ihtiyaç duyulan Siirt Devlet hastanesine 10 Uzman doktor, Kurtalan Devlet Hastanesine 3 uzman doktor, Pervari Devlet Hastanesine de 1 Uzman ve Şirvan Devlet Hastanesine 1 aile hekiminin atamasının yapıldığını söyledi.

Osman Ören, Siirt Devlet Hastanesine; 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı, 1 Kalp ve Damar Cerrahisi hastalıkları uzmanı, 1 Kardiyoloji uzmanı, 1,Genel Cerrah,1 Çocuk Cerrahi Uzmanı,1 Kadın Doğum uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 Nöroloji uzmanı, 1 Uroloji Doktoru olmak üzere toplam 10 uzman doktor, Şirvan Devlet Hastanesine 1 Aile Hekimi, Kurtalan Devlet Hastanesine 1 Radyoloji uzmanı, 1 Kadın Doğum uzmanı, 1 anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı ve Pervari Devlet Hastanesine de 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı atandığını söyledi. 

Yeni dönemde hastanenin kalitesinin artırılmasına gayret göstereceklerini belirten AK Parti Milletvekili Osman Ören, hastanenin son üst teknolojiyle hizmet verdiğini ve bu hizmetin hasta ve hasta yakınlarının en iyi şekilde yansımasına katkıda bulunacaklarını söyledi.

Ören, Devlet hastanesinde her birimde son teknolojik gelişmelerle hizmet veriliyor. Siirt Devlet Hastanesi sadece Siirt'e değil, çevre illerden de gelecek olan hastaların tercih ettikleri bir sağlık kuruluşu haline getirmek için çalışmaya özen göstereceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, bu vesile ile sağlık gibi önemli bir konuda taleplerimizin önemli bir kısmını çok kısa bir zamanda karşılayan Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya ve Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir'e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli bakkal 5 yıl önce

sayın vekilim ve sayın ilbaşkanım herşeyden önce siirt devlet hastanedindeki hainler ve işe gelmiyenleri düzeltin gerisi zaten düzelir şunlar düzeltırse zate atamalar vedoğtorlarımız kendiliğinden düzelir

Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

yazık oluyorki anamualefet fartimizve can ve kandamarımız iğtidar partimiz bu kareyemi kaldı siirt elden gidiyor Allah rızası için buna el birliğiyle oy birlğiyle şu işe el atalım

Avatar
Baykanli 5 yıl önce

Merhaba özgür başkan hiç uzatmadan soracam merkeze doktor var kurtalana var pervariye var şirvana var ere kardeşim baykan halkı iran limi neden baykana yok seçimde oy çıkmayınca o zamanda sitem edersiniz.

Avatar
Yasin 5 yıl önce

Yaklaşık iki ay önce siirt devlet hastahanesinde ilgili doktor varken müdahale edebilecek bir vakaya hiç oralı olmadan sevki yapılamaması gerekirken diyarbakıra sevk edilmiş ve yolda 2-3 sefer aşırı kan kaybından aşırı kan kaybından aşırı kan verilmiş ve ancak batman bölge hastahanesine varmış orda müdahale eden doktorlar böyle bir hastanın yerinde müdahale edilmesi gerktiğinde söylemiş ve Diyarbakıra göndermemişler. Ama maalesef ilk yerden müdahale edilmeyen hasta hayatını kaybetmiş.
Bununla ilgili ne valilik ne siyasiler nede medya hiç biri gerektiği kadar araştırma yaptırmamış.
Doktor sayısı artsa ne fayda vijdanlı müdahale şart sayın siyasetçiler. Reklam yapmaya gelince bütün medya ve siyasetçiler hemen yazar.
Bahs edilen olayı sadece bir vicdanlı gazeteci Cumhur bey sayfasına taşıyabilidi.