Bu haber kez okundu.

Rize’den Pervari’ye Gönül Köprüleri Kuruldu
banner229

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nce finanse edilen "Bu Şehrin Kadınları Rize&Siirt Buluşması” Projesi kapsamında, Siirt’te gelen  ‘Rize Ebrulu Yaşam ve Sanat Derneği’ Başkanı Hülya Cerrahoğlu, Başkan Yardımcısı Dilek Kansız, Rize Valiliği Proje Ofisi Koordinatörü Esra Alemdaroğlu ve beraberlerindeki heyet, Pervari ilçesi ve ilçeye bağlı Beğendik beldesini ziyaret etti.

Pervari kaymakamı Musa Aydemir ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan’la görüşen heyet daha sonra berberinde getirdikleri Rize Spor formalarını ve çeşitli hediyeleri Mustafa Kemal İlkokulunda öğrencilere dağıttılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Aydemir, bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile iller arasında kurulan gönül köprülerinin daha da güçleneceğini söyledi. Başkan Özcan’da Rize’den gelen misafirleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Pervari ilçesinde ziyaretlerini tamamlayan heyet daha sonra Beğendik Beldesine geçerek, Belde Belediye Başkanı Gürgin Özdemir ile bir görüştü.

Belde’de hayata geçirilen projeleri ve beldenin doğa güzelliklerini gezen Rize Ebrulu Yaşam ve Sanat Derneği’ Başkanı Hülya Cerrahoğlu ve beraberindeki heyet, beldeye hayran kaldıklarını gerek Pervari ilçesinde gerek se Beğendik beldesinde gösterilen ilgi ve misafirperverliğe teşekkür ettiler.

Cerrahoğlu, İlçe Kaymakamı Aydemir ve Belediye Başkanları Özcan ve Özdemir’i 16-19 Nisan tarihlerinde proje kapsamında Rize ilinde yapılacak etkinliklere davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.