Bu haber kez okundu.

Rektör  Erman’dan Teşekkür Mesajı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, ikinci kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından göreve atanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ve onuru ile ikinci kez rektör olarak atanmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. Murat Erman, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ve onayı sonucunda ikinci defa Siirt Üniversitesi rektörlüğü görevine atanmış bulunmaktayım. Şehrimize ve ülkemize hizmet edecek olmanın sevincini ve mutluluğunu bir kez daha yaşamaktayım.

Dört yıllık rektörlük görevim süresince, üniversitemizin fiziksel gelişimi, akademik yapılanması ve eğitim-öğretim anlayışıyla kısa zamanda Türkiye’deki üniversiteler arasında iyi bir konuma getirmek amacıyla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye çalıştık. Geçirdiğimiz bu çalışma süresinin içerisinde idari ve akademik kadrolarımız ve öğrencilerimizle birlikte bir aile olmayı başarabilmenin mutluluğunu yaşadık.

Görev süremiz içinde üniversitemizin kısa, orta ve uzun vadeli hedef ve projelerini belirleyerek bu hedeflere uygun adımlar attık ve üniversitemizin gelişimine önem verdik. Yenilikçi, girişimci, toplum ve medeniyet odaklı, uluslararası araştırma üniversitesi olmak, ülkemize ve dünyaya kalıcı bir eser bırakmak için gayret ettik.

Dört yıllık emeğimizin karşılığına dönüp bakıldığında üniversite olarak ürettiğimiz bilginin bölge, ülke ve dünya ölçeğinde bilime, tekniğe, ekonomiye, kültüre ve sanata yapmış olduğu katkıları ve bu bilgileri toplumun istifadesine sunabilmiş olmanın gururunu yaşıyorum.

Şahsıma ikinci kez tevdi edilen rektörlük görevimi de ilk günkü heyecan ve dört yıllık çalışma olgunluğu ile harmanlayıp üniversitemizin belirlemiş olduğu hedeflere sağlam ve hızlı adımlarla ilerlemenin gayreti içerisinde olacağız. Ayrıca yeni dönemde de ortak akıl ve kollektif çalışma ilkesi ile eleştiri ve önerileri dikkate alarak gerekli icraatları yapacağız.

Ülkemiz ve üniversitemiz zor bir süreçten geçiyor. Bizler de devletimizin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak, iç ve dış şer odaklarına karşı birlik ve beraberlik içinde özveriyle çalışarak bu zor süreci sizlerin de desteği ile en kısa sürede atlatacağız.

Siirt Üniversitesi ailesinin ferdi olan herkesin ortak amacı kurumumuzun bilimsel ve akademik çalışmaları ile anılan bir üniversite olmasıdır. Bu amaç doğrultusunda kapılarımızın her zaman herkese açık olduğunu bir kez daha belirtir, bize verilen yönetim görevinin üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.