Bu haber kez okundu.

Rektör Erman, Tarım Bakanı Ahmet Fakıbaba İle Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Fakıbaba tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Fakıbaba tarafından Ankara TİGEM Konukevi’nde kahvaltı eşliğinde düzenlenen toplantıda, Üniversitelerarası Kurul Ziraat- Orman ve Su Ürünleri Eğitim Konseyi Başkanı olarak Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Ziraat Fakültelerinde eğitim sisteminin geliştirilmesine yönelik görüşlerini bildirdi.

Toplantıda görüşlerin bildirilmesinin ardından, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman üniversitede açılması planlanan, Deney Hayvanları Araştırma Merkezi, Modern bir Hayvan Hastanesi, Gıda İşleme Merkezi ve Sperma Payetleme Merkezi’nin içinde bulunacağı “Veteriner Fakültesi Uygulama Alanları Projesi”nin gerçekleştirilebilmesi için bakanlıktan destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.