Bu haber kez okundu.

Rektör Erman “Gençlerden Ecdada Mektup
banner229
Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Kübra Erbek'i ödüllendirdi.
Erman, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve üç kategoriden oluşan Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması'na 19-29 yaş kategorisinde katılan Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Erbek'in Türkiye birincisi olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Erbek'e "Başarı Belgesi" ve hediye veren Erman, "Gençlerimizin 'Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup' sloganıyla ecdada mektup yazıp duygularını dile getirmesi oldukça önemli bir çalışmadır. Bu yarışmada mektup yazan 522 bin 190 kişinin her biri inanıyorum ki samimi bir şekilde yazdıkları mektupla ecdada karşı vefalarını en iyi şekilde göstermeye çalışmışlardır. Bu yarışmada kendi kategorisinde Türkiye birincisi olan üniversitemiz öğrencisi Kübra Erbek, ailesi ve hocalarını tebrik ediyorum" dedi.
Erman, Erbek'in 81 ilin temsilci gençleriyle birlikte devlet büyüklerine yapılacak ziyaretlerde hazır bulunacağını ve üniversitelerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.