Bu haber kez okundu.

Rektör Erman'dan Pervari'ye Müjde
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Pervari ilçemize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Pervari Kaymakamı Hakan Şeker ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ı makamlarında ziyaret etti.  

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman yaptığı açıklamada, ÖSYM yerleştirme kılavuzunun 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Pervari ilçemizde Özel Güvenlik ve Arıcılık bölümlerinin açılacağının müjdesini verdi.

Rektör Erman; Siirt Üniversitesi’ni sadece Türkiye’de değil Dünya çapında bilinir bir marka olabilmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek, tüm çalışmalarını bu doğrultuda planladıklarını söyledi.

 İlçelere açılacak yüksekokul veya bölümleri belirlerken, o ilçenin demografik, sosya-ekonomik yapısını göz önünde bulundurduklarını ayrıca, coğrafi özelliklerini de bulun dışında tutmadıklarını ifade ederek, ilçelerin bu birimlerle hızlı entegre olabilmesi ve karşılıklı fayda sağlanabilmesi için bu hususlara özen gösterdiklerini söyledi.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman daha sonra Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve AK Parti 26.dönem Milletvekili adayı Lokman Özcan ile birlikte ilçede açılacak olan Özel Güvenlik ve Arıcılık bölümleri için yer incelemelerinde bulundular.

 Belediye Başkanı Tayyar Özcan yaptığı açıklamada; İlçemiz için önemli eksiklerinden olan Özel Güvenlik ve Arıcılık bölümlerinin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında açılacak olmasının verdiği gururla, emeği geçen Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman’a teşekkür ederken açılacak iki bölümün ilçeye hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.