Bu haber kez okundu.

Şehit Aileleri Yalnız Bırakılmadı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik eşi Fulya Atik ile birlikte 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla, il merkezinde ikamet eden şehit ailelerini konutlarında ziyaret etti.

Vali Ali Fuat Atik, il merkezinde ikamet eden; Zöhrete Karaçay, Fatma Çiftçi ve Zehra Yıldırım adlı şehit ailelerini konutlarında ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Şehit çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Atik, Çocukların eğitim durumları hakkında bilgi aldı. Şehit çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

Vali Atik eşi Fulya Atik ve beraberindeki heyet, ziyaretinin ilk durağında 1993 yılında Pervari-Yeniaydın köyünde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Abdusselam Karaçar’ın eşi Zeynep Karaçar ve çocuklarını konutunda ziyaret etti.

Vali Atik daha sonra sırasıyla Zöhrete Karaçay, Fatma Çiftçi adlı şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

Şehit ailelerinin taleplerini yetkililere not aldıran Vali Atik, bütçe imkânlarımız dâhilinde şehit ailelerimize her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Ziyaret ettiği ailelerin sıkıntılarını dinleyerek, kendileri ile sohbet eden Vali Atik, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ebedi varlığını devam ettirmek, milli birliğini ve bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla, canlarını seve seve veren kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin çok değerli eş ve yakınları bizim için kutsal birer emanettir. Tüm şehitlerimizin acılarını paylaşıyorum. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.” dedi.

Vali Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik’in ziyaret programına; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz’un eşi Dilek Yavuz, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Oğuzhan Pehlivan, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Uğur Özmen, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.