Bu haber kez okundu.

RAHMETLİ ETHEM BİLİM ADINA YAPILAN CAMİDE YARIN İLK CUMA KILINACAK
banner229
Siirt'te, iş adamı olan 2 kardeşin, ölen babaları Ethem Bilim adına kooperatif mahallesinde yaptırdıkları 3 katlı caminin resmi açılışı yakın zamanda yapılacak. Yarında Camide ilk cuma kılındıktan sonra akşamda Rahmetli Ethem Bilim’in ölüm yıldönümü nedeniyle de saat 19’da  mevlid okutulacak. 
 İlimizde ikamet eden Kemal Bilim ve Bursa'da ikamet eden Siirtli iş adamı Cemal Kardeşler, vefat eden babaları Ethem Bilim adına kooperatif mahallesinde yaptırdıkları caminin babasının ölüm yıldönümü olan 26 Şubat Akşamı Saat 19’da mevlit verileceği ve 3 katlı caminin Cuma gününden itibaren hizmete açılacağı öğrenildi. Geçen yıl inşaatına başlanan caminin babasının ölüm yıldönümü olan 26Şubat’ta Akşam 19’da mevlit verileceği, caminin resmi açılışının da yakın zamanda yapılacağı öğrenildi.
500 metrekare alan üzerine yapılan Caminin 3 bin kişilik olduğu, caminin yanı sıra kız ve Erkek kuran kursları ve taziye evi de mevcut.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.