Bu haber kez okundu.

PTT’den 178. Müşteriye Kuruluş Yıldönümü Hediyesi
banner229

Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT), kuruluş yıl dönümü nedeniyle Siirt Merkez Şubesinde gişe işlemi yaptıran 178. müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Siirt PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan etkinlikle kutlandı.

Siirt PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz, köklü bir tarihi geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan teşkilatın 178'nci kuruluş yıldönümüne ulaşmanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Akdeniz, "Teşkilatımız; kurulduğu 23 Ekim 1840 tarihinden bu güne bu yüce millete en iyi hizmeti sunma yolundaki özverili çalışmaları, yeniliğin ilk hedef olarak alındığı ve her değişimin hızlıca benimsendiği bir sistem üzerine kuran PTT teknolojinin getirdiği yenilikleri büyük bir dikkat ve titizlik ile müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet sunmaktadır." dedi.

Yaygın işyeri ağı, personeli ve hizmet yelpazesi ile ülkenin en ücra köşelerinde hizmet verildiğini belirten Akdeniz, "Teşkilatımız; İlimiz genelinde 117 adet personel ,18 işyeri,15 Pttmatik,1 mobil şube,30 araç ile müşterilerimize kesintisiz hizmet sunmaktadır.

Tüm Türkiye de olduğu gibi, İlimizde de, müşterilerimizin posta, kargo,zorunlu trafik sigortası,kasko sigortası,konut sigortası,zorunlu deprem sigortası ve bankacılık alanlarında, bilgi teknolojilerinin kullanılarak, mutluluk ve huzur içerisinde, yanında/yakınında hizmet alabilmesi, personelin de hizmet etmekten keyif alacağı gurur duyduğu alanlar oluşturmak sürekli hedefimizdir.

Hizmetlerini bu bilinçle sunmayı ilke edinmiş olan kuruluşumuz, her kademedeki personelin fedakâr çalışmalarıyla çağın gereklerini yerine getirme gayreti içindedir. PTT'nin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm mensuplarımızı saygı ile anar, süratli, güvenli, kaliteli hizmet verebilmek amacıyla üstün görev anlayışı ile Milletine hizmet etmekten onur ve mutluluk duyan tüm çalışan personel arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.

Bu arada 178. yıl nedeniyle PTT Merkez şubesinde 178. srayı alan Saim Çınar adlı vatandaşa PTT Siirt Başmüdürü Abbas Akdeniz tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.