Bu haber kez okundu.

PTT Hizmet Kalitesini Tescilliyor
banner229

Siirt PTT Başmüdürlüğü, Entegre Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında Türk Standartları Enstitüsü tarafından denetim yapıldı.

PTT A.Ş Genel Müdürü Sayın Kenan BOZGEYİK’ in önderliğinde başlattığı, PTT A.Ş Entegre Yönetim Sistemi Daire Başkanlığı ve TSE ( Türk Standartları Enstitüsü) koordinasyonluğunda, TSE tarafından Türkiye geneli yapılan Tetkikler çerçevesinde, TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve TS ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında başarılı bir denetim geçiren Siirt PTT Başmüdürlüğü, TSE ISO onaylı sertifikalarla kalitesini tescilleyerek daha da artırma ve müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek istiyor.

Siirt PTT Başmüdürü Abbas AKDENİZ, denetimler kapsamında yaptığı açıklamada, PTT’nin kalitesini artırmak, müşteri memnuniyetini sağlamak ve uluslararası alanda lider bir şirket olmak için Entegre Yönetim Sistemi çalışmalarına büyük önem verdiğini belirtti.

Başmüdür Akdeniz "Hizmet Kalitemizi tescillemek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asuman 5 yıl önce

tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz

Avatar
Gülhan Gezer 5 yıl önce

Tebriklerrrr