Bu haber kez okundu.

PTT Çalışanları Kan Bağışında Bulundu
banner229
Posta Telgraf Teşkilatı (PTT)   Siirt Başmüdürlüğü ile Türk Kızılayı Siirt Kan Merkezi işbirliğinde, PTT binası içinde kan bağışında bulunuldu.
PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz, kan vermeden önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, " PTT Siirt şubesi çalışanları olarak Türk Kızılayı kan bağış kampanyamızı başlatıyoruz. Sosyal projelerimiz kapsamında kan ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olmak için kan bağışında bulunuyoruz" şeklinde konuştu.
Akdeniz, “PTT İl Müdürlüğü ve Kızılay Müdürlüğü arasından imzalanan protokolü uyguladık. Amacımız kan bağışını yayınlaştırmak ve ülke genlinde ihtiyaç sahiplerine destek olmaktır” dedi.
 Kızılay Doktoru Sami Ömeroğlu ise, "Türk Kızılayı adına teşekkür ediyorum. Diğer kurumlara örnek olmasını diliyorum" diyerek, hastanelerin kan ihtiyaçlarını karşıladıklarını hatırlattı.
Ömeroğlu "Amacımız, hastaneden arandığımızda kan yoktur dememeye çalışıyoruz. Kan yoktur demememiz için vatandaşları kampanyaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKan BağışıPTT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.