Bu haber kez okundu.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Paneli ve İslam Bilim İnsanları Sergisi
banner229

Siirt Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından “Prof. Dr. Fuat Sezgin Paneli ve İslam Bilim İnsanları Sergisi” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinliğine Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat ERMAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin ERDEMCİ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik ARICA ve üniversite öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen Panel, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahit PESEN tarafından modere edildi. Panelist olarak katılan öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Abdulnasır YİNER, “İslam ve Bilim”, Dr. Öğr. Üyesi Seyfettin KAYA, “Prof. Dr. Fuat SEZGİN’in Hayatı (1924-2018)” ve Dr. Öğr. Üyesi Uğur DEMLİKOĞLU, “Prof. Dr. Fuat SEZGİN’in Bilim Tarihi Anlayışı” konulu sunumlarını dinleyicilere aktardı.

Panel dinleyiciler tarafından merakla izlendi. Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat ERMAN’ın konuşmacı olarak etkinliğe katılım sağlayan öğretim üyelerimize çiçek ve plaket vermesi ile etkinlik son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.