Bu haber kez okundu.

Polis Okulu Müdürü Sami Ekim Veda Ziyaretlerinde !
banner229
Yaklaşık 14 aydan beri ilimiz Polis Okulu Müdürlüğünde başarılı bir şekilde görev yapan ve vatandaşların büyük takdirini kazanan A.Sami Ekim veda ziyaretlerinde bulundu.
Diyarbakır’a atanan Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sami Ekim, Kamu Kurum Kuruluş Müdürlerine, Sivil Toplum Örgütlerine ve Gazetecilere veda ziyaretinde bulundu. Polis Okulu Müdürü Sami Ekim, Siirt Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirdiği ziyarette, Siirt’e görev yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ve mutlu olduğunu söyledi.
Görev süresi boyunca verdiği destekten ötürü Kuzu’ya teşekkür eden Ekim, Türkiye'nin en huzurlu şehrinde görev yapmaktan da çok mutlu olduğunu dile getiren Ekim, Siirt’ten çok memnun şekilde ayrılacağını ifade eden Ekim, Siirt’te görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, Siirt’i ve Siirt insanını unutmayacağını dile getirerek, Diyarbakır’da kapısının tüm Siirtlilere açık olduğunu söyledi.
Ticaret Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu ise Sami Ekim’in Siirt'te başarılı ve özverili çalışmalara imza attığını kaydederek, yeni görevinde başarı diledi.
 İl Genel Sekreteri Recep Güldoğan'a veda ziyaretinde bulunan Polis Okulu Müdürü Sami Ekim, görevi boyunca desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.