Bu haber kez okundu.

İl Emniyet Müdürlüğünün Huzur Operasyonları Devam Ediyor
banner229

İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay koordinesinde Ülkü, Karakol, Batı, Ulus, Tınaztepe ve İnönü Mahallelerinde Huzur operasyonları yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada; İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütü ve bağlı oluşumları ile milis/işbirlikçi şahısların faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;  Halkımızın huzur ve güven ortamının temini amacıyla daha önce İlimiz Afetevleri Mahallesi, Barış Mahallesi, Conkbayırı ve Çal Mahalleleri, Doğan Mahallesi ve Algül Mahallesinde gerçekleştirilen operasyonel uygulamaların devamı olarak Ülkü, Karakol, Batı, Ulus, Tınaztepe ve İnönü Mahallelerinde 05/07/2017 tarihinde 10:00 ile 11:30 saatleri arasında İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa TOKYAY’ın koordinesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü birimlerinden oluşan 30 ekip ve 200 personelin katılımıyla Huzur ve Asayiş operasyonu yapıldı.

2017 Haziran ayı içerisinde ilimiz Pervari ilçesi kırsal alanı Yazlıca Dağı (Herekol) bölgesinde gerçekleştirilen etkili operasyonlar neticesinde kırsal alanda tutunamayan PKK/KCK terör örgütü mensuplarının ilimiz merkezinde bulunan Dumlupınar Mahallesinde saklanabilecekleri ve yeni eylem arayışında olabilecekleri, örgüt mensuplarının yanlarında çok sayıda mühimmat olduğu bilgisi üzerine, yapılan Asayiş ve Huzur operasyonu kapsamında üç (3) şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin adli tahkikatları devam etmektedir.

Halkımızın güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.        

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.