Bu haber kez okundu.

Pierre Cardin Halı'dan, “Enflasyonla Top Yekün Mücadele”ye Tam Destek
banner229

Pierre Cardin HalıEnflasyonla Top Yekün Mücadele”ye tam destek vererek halılarda peşin alımlarda %10,%15 ve %20 indirim uygulamaya başladı.

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında başlatılan indirim kampanyasına katılan firma sayısı ilimzde  hızla artıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak koordinesinde açıklanan program kapsamında ürün ve hizmetlerinde yıl sonuna kadar asgari yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt eden firma sayısı ilimizde 100'ü aştı.

“Enflasyonla Top Yekün Mücadele”ye tam destek veren Pierre Cardin Halıda, peşin alımlarda 2.500 TL’lik halı alana %10 ve çeyrek altın,5 Bin TL’lik halı alana %15 indirim ve yarım altın ve 7.500 TL’lik halı alana %20 indirimin yanı sıra Cumhuriyet altını hediye ediyor.

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek verdiklerini belirten Pierre Cardin Halı yetkilisi Hakan Avcı şunları söyledi: "İçerisinde bulunduğumuz ekonomik koşullarda Türkiye son 2-3 ayda çok zor bir süreçten geçti. Bununla birlikte biz de Pierre Cardin Halı olarak bu sıkıntıları nasıl aşarız, ülkemize nasıl katkı veririz diye bir çaba içerisine girdik.

Pierre Cardin Halı olarak Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na büyük destek verme arzusu içerisindeyiz. Peşin alımlarda % 20’ye varan indirimlerin yanı sıra altın hediye ettiklerini söyleyen Avcı, bu haftadan itibaren Pierre Cardin Halılarda yüzde 20’ye varan indirim yaparak kampanyaya dahil olduk.

Umuyoruz ki ülkemiz bu zorlu süreçten daha da güçlü çıkıp, geleceğe daha aydınlık bir şekilde çıkacağını ve bunun için elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını ve bunun için tüm gücümüzle her şeyi ortaya koyacağız. Bizi güzel günler bekliyor. Her düşüşün bir kalkışı, her zorluğun arkasından bir ferahlık vardır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hilmi 6 yıl önce

hanzade hanım ne işle meşgulsunuz bilmiyorum ama esnaf veya esnaf eşi olmadığınız aşikar,memursanız devleti,milleti düşünüyosanız çok değil bir maaşınız devlete bağışlayın,klavyeden yazarak,atarak olmuyor bu işler türkiye genelinde esnafın ne kadar zorda olduğunu maalsef bilemeyecek kadar bilginiz var var ama hesabınıza gelmiyor

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Yenilikler, yeni şeyler yaratma peşinde koşmadan hep birilerinin peşinden gitme kolaylığını tercih eden bir toplumuz. Biri bir şeyler yapıyor hemen diğerleri taklit etmeye başlıyor. Arkadaşlar sıkıntı Ağustosta başladı, neredeyse ekim bitiyor, vatanı milleti çok düşünüyorsanız en başta destek çıkardınız. Şimdi hem hiccet hem ticaret mantığı ile reklam yapıyorsunuz. Yemezler....

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Hilmi bey, işaret parmağımla bir yeri gösteriyorum siz işaret ettiğim yere değil parmağıma bakıyorsunuz.