Bu haber kez okundu.

Peygamber Sevdalılarından Kutlu Doğum Etkinliği
banner229
Siirt'te Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.
Peygamber Sevdalıları Platformu'nca Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Siirt Atatürk Stadyumu'nda yapılan etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Mevlidin okunmasıyla devam eden etkinlikte ilahiler seslendirdi. Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) Üyesi Müfit Yaray yaptığı konuşmada, dünyanın sıkıntısından kurtulmanın yolu peygamberin sünnetine sarılmak olduğunu söyledi.
Peygamberin yoluna sarılmanın kurtuluş yolu olduğunu ifade eden Yaray, şöyle konuştu: "Bin 400 yıl evvel Muhammed Mustafa'ya aşık olan ashabı gibi onun uğrunda canını, malını feda eden, gece gündüz davası için çalışan, Allah'ı memnun eden ashabı gibi bu asırda peygamberimizin aşıkları ve sevdalıları olduğumuzu ilan etmek üzere toplandık. Onu sevip, aşık olabilmemiz hayatımızın en önemli evresinden biridir. Onun emrettiklerini yapmak, yasakladıklarından kaçınmak her kim bunu yaparsa kendi dünya ve ahretini kurtarmıştır. Her kim bunu başaramazsa ve yapmazsa o da dünya ve ahretini mahvetmiştir."
Yapılan konuşmanın ardından program, yapılan dua ile son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.