Bu haber kez okundu.

Pet Şişeyi Getir Bez Çantayı Al
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ne Siirt Belediyesi tam destek veriyor. Kampanyada doğaya zarar vermemek ve doğayı korumak adına 5 pet şişe getirene bir bez çanta hediye ediliyor.

Siirt Belediyesi çöp, yol, su, yeşil alan, sosyal yaşam, toplu taşıma, kültür ve sanat gibi birçok alanda hayata geçirilen hizmetlere her gün bir yenisini ekliyor. Sıfır Atık Projesine destek veren Siirt Belediyesi daha önce şehrin belirli yerlerine yerleştirilen Atık Getirme Merkezleri kurulumunu yapmıştı.

Bu kapsamda Sıfır Atık Projesi çalışmalarına devam eden Siirt Belediyesi " Gelecek için Geri Dönüşüm Başlıyor Projesi" uygulamaya başladı.Gelecek için Geri Dönüşüm Başlıyor Projesi kapsamda başlatılan kampanya ile 5 Pet şişe ile Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne gelen duyarlı vatandaşlar bez çantalarını alıyorlar.

Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen "Sıfır Atık Projesi"ne destek vermek için ve aynı zamanda geri dönüşümün hassasiyetine dikkat çekmek maksadıyla böyle bir kampanyaya imza attıklarını söyledi.

Siirtlilerden, projeye destek beklediğini belirten Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, "5 pet şişe ile siz de geri dönüşümü başlatabilir, bez çanta hediyemizle geleceğe katkıda bulunabilirsiniz. Pet şişelerinizi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze teslim ederek, bez çanta hediyenizi alabilirsiniz.

Bu şekilde hem geri dönüşüme katkı sağlayacağız hem de hemşehrilerimize, günlük kullanım malzemesi haline gelen bez çantaları ulaştırmış olacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 5 yıl önce

bir tane bende aldım bu çantadan, bir boy daha büyük olsa keşke, siirtte üretilmiş bir çanta belediyeyi tebrik ediyorum...