Bu haber kez okundu.

PERVARİ'YE MESLEK YÜKSEKOKULU KURULUYOR
banner229
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Adayı Yasin Aktay’ın girişimleri sayesinde Pervari İlçemize 2 Yıllık Meslek Yüksek Okulu açılması konusunda söz alındı.
Pervari Meslek Yüksek Okulu 3 bölümden oluşacak Maliye, Arıcılık ve Okul Öncesi Çocuk Gelişimi bölümlerinin olacağı öğrenildi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan yaptığı açıklamada, İlçemizde açılması düşünülen Meslek Yüksek Okulunun ilçeye öncelikli Sosyal ve Kültürel alanda katkı yapacağı gibi büyük bir ekonomik kalkınmaya da sebebiyet vereceğini söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Adayı Yasin Aktay, Meslek Yüksek Okulunun yer konusunda sıkıntılarının olmadığını, ellerinde hazır bulunan Y.İ.B.O. arazisinin mevcut olduğunu ve yeterli olduğunu, Allah’ın izniyle bu hizmeti Pervari ye kazandıracağımızı bilmenizi isterim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.