Bu haber kez okundu.

PERVARİLİ GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI TÖRENLE DAĞITILDI
banner229

 Pervari Kaymakamlığı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ortaklığında gerçekleştirilen “Girişimcilik Destek Programı” kapsamında kursa katılanların sertifikaları  Pervari İMKB Lisesi konferans salonunda düzenlenen törenle verildi.

Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen kurs programında toplamda 150 başvuru arasından seçilerek, girişimci eğitimlerini başarıyla tamamlayan 60 kursiyer sertifikalarını Pervari Kaymakamı Murat Kahraman'ın elinden aldı.

Törene Garnizon Komutanı Ersan Dikili , KOSGEB Siirt Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Erkılıç, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Çakan ve diğer kurum amirleri katıldı.

Pervari Kaymakamı Murat Kahraman ' KOSGEB İl Müdürlüğü ile irtibat kurarak Valimiz öncülüğünde KOSGEB desteklerinden faydalanmak suretiyle ilçemizde bu kursları açma imkanı bulduk. Daha sonra Kaymakamlık olarak kendi imkanlarımızla bir girişimcilik kursu daha düzenleyerek Pervari de iş kurmak isteyen girişimci adaylarımıza, KOSGEB İl Müdürlüğünden; girişimcilerimizin iş hayatında kredi ve fon sağlanması noktasında bütün olanakları sunmaya çalıştık. Yapılan kurslar ile Pervari de girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak ve eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları hedeflenmiştir. Sertifika alacak kursiyerlerimize iş hayatında başarılar diler, törene katılan herkese katılımlarından dolayı teşekkürleri bir borç bilir saygı ve sevgilerimi sunarım.' dedi.

KOSGEB Müdürü Ömer Erkılıç yaptığı konuşmada, KOSGEB olarak bizim amacımız girişimcilere ve KOBİ'lere kredi ve eğitim desteği vermek  olduğunu kendiişlerini kurmak isteyen girişimcilerin her zaman yanında olduklarını Pervari de girişimcilik ruhunun canlanması adına elinden geleni yapacaklarını ve tüm kursiyerlere başarılar dileğini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.