Bu haber kez okundu.

Pervarili Esnaflar Bir Günlük Kazançlarını Barış Pınarı Harekâtına Bağışladı
banner229

Pervarili esnaflar, Barış Pınarı Harekatı'na destek olmak amacıyla bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı.

Türk ordusunun Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken, Siirt'in Pervari ilçesindeki esnaflar, harekâta destek olmak için bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışladılar.

Pervarili esnafın destek kampanyası da ilgi gördü. 1 günlük kazancının tamamını Mehmetçik Vakfına bağışlayacak olan esnafları ziyaret eden Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Özer,Pervari Belediye Başkan Vekili Selman Uslu, Pınar Barış Harekatına destek amaçlı 1 günlük kazançlarını bağışlayan esnaflara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, kampanyaya halkın çok yoğun bir ilgi gösterdiklerini belirterek, Halkın talepleri doğrultusunda kampanyayı düzenlediklerini, Pervari Halkının milli konularda çok duyarlı vatanına bayrağına ve ülkesine bağlıdır.

Barış Pınarı Harekatına karşıda böyle bir duyarlılık göstererek Mehmetçiğe destek vermek istediklerini belirttiler. Bizde kaymakamlık olarak, Pervari ve Beğendik Belediyeleri, diğer resmi kurumlar stk lar ve muhtarlarımızla toplantılar düzenleyerek yapacağımız çalışmaları belirledik. Kampanyamıza, köylüsünden esnafına, öğrencisinden ev hanımına kadar halkımızın her kesiminden yoğun ilgi gösterildi.

Teröre hiç bir zaman geçit verilmeyeceğini vurgulayan Kaymakam Aydemir, "Toprağımızda gözü olanlara da en iyi dersi Türk Silahlı Kuvvetlerimiz vermekte geç kalmaz.

Allah bu harekatta görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız." ifadelerini kullanarak, destek olan Pervarili esnaflara teşekkür ederek, Toplanan yardımların 20 Kasım Çarşamba günü törenle gönderileceğini söyledi.  

Pervarili esnaflar," Suriye’de çarpışan askerlerimize bir nebze yardımımız dokunacaksa çok mutlu oluruz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Suriye'de çarpışan askerlerimize başarılar diliyoruz. Allah ayaklarına taş değdirmesin" ifadelerine kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.