Bu haber kez okundu.

PERVARİ’DE TEGV’İN COŞKULU 20. YIL KUTLAMASI
banner229
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Pervari Öğrenim Birimi, kuruluşunun 20’inci yılını coşkuyla kutladı.
TEGV Pervari Öğrenim Birimi, farklı faaliyetlerle kutlama programı yaptı.
Pervari ilçe merkezinde çocuklar, gönüllüler ve velilerin katıldığı TEGV 20.yıl konseri coşkuyla kutlandı. Gurup Anavarza tarafından verilen konserde, şarkılar eşliğinde çocuklar, öğretmenler halaylar çekerek, gönüllerince eğlendiler.
Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa; ilçe Kaymakamı Murat Kahraman, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ekşi, ilçe Milli Eğitim Müdürü Sıdık Çakan, bazı kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
TEGV Pervari Birim Sorumlusu Mehtap Uras yaptığı açıklamada,’TEGV’in Türkiye’de binlerce gönüllünün desteğiyle faaliyetlerini sürdürmeye devam ettiğini ifade ederek, ilköğretim çağındaki çocuklara eğitim yardımının yanı sıra, gönüllülük kavramının tanıtılmasını, benimsetilmesini, yaygınlaştırılmasını ve süreklilik kazanmasını sağlamayı hedeflediklerini’ söyledi. Okul içi ve okul dışı saatlerde çocukların eğitimine destek olmak amacıyla uygulanan programlarımızdan ilçe merkezindeki çocuklarımızın tamamına yakınının faydalandığını belirten Mehtap Uras,’Yaptığımız faaliyetlerde ve düzenlediğimiz etkinliklerde her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Murat Kahraman’a ve Belediye Başkanımız Tayyar Özcan’a teşekkür ediyoruz.’ dedi.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocukların, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçladığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPervariTegv
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.