Bu haber kez okundu.

Pervari’de Sivrisinek ve Haşere İle Mücadele Başladı
banner229
 Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan;  yaz aylarında haşerelerin ciddi derecede rahatsızlık verdiğinden İlçede yaşayan vatandaşımızın rahat etmesi ve temiz bir ortam yaratılması için Belediye bütçesinden yaklaşık 60.000.TL İlaçlama Makinası ve ilaç alımı yaptıklarını söyledi.

Pervari Belediye Başkanı Özcan, İlçede en çok görülen Karasinek ve Sivrisinek ve diğer haşerelerin üremelerini engel olmak adına Profesyonel bir ekipten hizmet alımı yaptıklarını ve bu hizmeti düzenli yaparak, Çevremizi bu olumsuz ortamdan % 60-70 kurtarmayı hedeflediklerini, İlçemizde Hayvancılık yapıldığından ahırlar ve dışarıya atılan gübreleri İlaçlama sureti ile haşerelerin üremelerini asgariye indirmiş olacaklarını dile getirdi.
İLAÇLAMA HER GÜN

Sabah 05.30 ile 08.00
Akşam 19.00 ile 22.00

İLAÇLAMA YAPILACAK ALANLAR
Caddeler
Sokaklar
Çöp Noktaları
Çöp Tenekeleri
Ahırlar
Ahırların dışına atılan gübreler
Su birikintileri
İlaçlama esnasında vatandaşlarımızın İlaç atan İlaç makinesinden uzak durmaları, İlaçlama makinası Sokaktan geçerken vatandaşlarımızın kapı ve pencerelerini kapamaları önemle duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.