Bu haber kez okundu.

Pervari’de 1000 Öğrenciye Eğitim Seti Dağıtıldı
banner229

Pervari Kaymakamlığı ve İlçe Belediye Başkanlığı işbirliği ile 1000 öğrenciye eğitim seti dağıtıldı.

Pervari Kaymakamlığı ve Pervari Belediye Başkanlığı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini katarak, Pervari merkez ve tüm köy okullarında öğrenim gören 1. Sınıf öğrencilerine bin adet okuma-yazma seti dağıttı.

Merkez Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Özcan, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

İlçe Kaymakamı Aydemir, Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a teşekkür ederek, ilçede eğitim kalitesinin yükseltilmesi amacıyla büyük bir çaba harcadıklarını ifade ederek, tüm köy okullarını gezerek, yerinde inceleyerek, sorun ve talepleri bütçe imkanlarımız dahilinde çözüleceğini söyledi.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan ise, halkımızın müşterek ihtiyaçlarını karşılarken bir taraftan da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitime, spora ve sanata destek olamaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Özcan, Kaymakamlığımızla birlikte tüm okullarımıza dağıtılmak üzere 50 bin Tl bütçe ile öğrencilerimize bin adet okuma-yazma seti alındığını ve öğrencilere dağıtılacağını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere temsili olarak eğitim setleri dağıtıldı.

İlçe kaymakamı Aydemir ve Belediye Başkanı Özcan, sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet etti.

Tören sonunda öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Aydemir, öğretmenlerin sorun isteklerini masaya yatırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.