Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinin Tercih ve Tanıtım Günleri Başlıyor
banner229

Siirt Üniversitesi bu yıl 4.sünü düzenleyeceği “Tercih ve Tanıtım Günlerinde 18-26 Temmuz tarihleri arasında aday öğrencileri, velileri ve öğretmenlerini ağırlayacak.

Her yıl yoğun bir katılım ile gerçekleşen Tercih ve Tanıtım Günleri bu yıl aday öğrencilerin daha kolay ulaşabilmesi için şehir merkezinde düzenlenecek. Siirt Üniversitesi bünyesinde bulunan fakülte, yüksekokullar ve meslek yüksekokulların katılımıyla düzenlenecek olan etkinlik, bu yıl özellikle tercih günleri boyunca  açık olması sağlanarak akademisyenlerin üniversite adayları ile iletişime geçmesi ve kampüs yaşamını görmelerini sağlayarak karar vermeleri hedeflenmektedir.

Adaylar, 18-26 Temmuz tarihleri arasında Güres caddesi Sancaklar İlkokulu önünde kurulacak olan stantlarda aday öğrencilere üniversitenin durumu, imkanları ve burs olanakları hakkında bilgiler verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.