Bu haber kez okundu.

Pervari ve Kurtalan TEGV‘den 25. Yıl Kutlama Coşkusu
banner229

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Pervari ve Kurtalan Öğrenin birimleri bir araya gelerek, “Dünya Gönüllüler Günü” ve TEGV ‘nın 25. Yılını coşkuyla kutladılar.

Kutlama programına; TEGV Pervari Öğrenim Birim Yetkilisi Mehtap Uras,  Kurtalan Öğrenim Birim Yetkilisi Cemal Çelik ile öğrenim birimlerinden yaklaşık 70 gönüllünün katılımıyla coşkulu bir kutlama yapıldı.

Tüm Dünyada 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanırken, en büyük gücünü gönüllülerden alan bir sivil toplum kuruluşu olan TEGV’de çeşitli aktivitelerle bu özel günü kutladı.

Programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların ardından, pasta kesimi, müzik dinletisi ile devam etti. Gönüllülerin halay çekmesi ile program sona erdi.

Program sonunda açıklamalarda bulunan TEGV Pervari Öğrenim Birim Yetkilisi Mehtap Uras, “ Her geçen gün yeni heyecanlarla buluştuğumuz TEGV’i destekleyen başta kurucularımıza, kurumsal ve bireysel bağışçılarımıza, aktif çalışan gönüllülere ve eğitim dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Uras “Bir çocuk değişir Türkiye gelişir” sloganı ile TEGV, eğitimin sadece çocukları değil, onların ailelerini ve ülkenin aydınlık geleceğine de önemli katkılar sunduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.