Bu haber kez okundu.

PERVARİ TİYATRO GURUBUNUN SAHNELEDİĞİ “BAYRAMLIK PABUÇ” ANKARA’DA SAHNELENECEK
banner229
 Pervari Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesine dönüştürülen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ‘Bayramlık Papuç’ adlı Tiyatro oyunu, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ankara’da sahnelenecek.

Pervari ilçesinde çeşitli meslek guruplarında çalışan gençler ile öğretmenler ve öğrencilerin de içinde yer aldığı oyun, erken yaşta evliliklere dikkat çekiyor.

‘Bayramlık Papuç’ adlı Tiyatro oyunun yazarlığını ve yönetmenliğini yapan Pervari ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Özcan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada,”Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında hazırlanan oyunun, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Başkent Ankara’da, Ulus Küçük Tiyatro’da saat: 19:00 da sahneleneceğini söyledi.

Bölgemizin kanayan yarası olan ‘Erken Yaşta Evliliklere ve çocuk gelinlere’ dikkat çekmek ve bu toplumsal soruna kayıtsız kalamamak adına böyle bir oyunun hazırlandığını, belirten Özcan, Ankara’da ikamet eden Siirt’li hemşehrilerimizi oyunu izlemeye davet etti.

Tiyatro oyunu daha önce, Pervari ilçemizde ve Gaziantep ilinde sahnelenerek, izleyicilerden büyük bir beğeni toplamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.