Bu haber kez okundu.

Pervari Müftüsü Özdemir, Siirt Müftü Yardımcısı Oldu
banner229

Diyanet İşleri Başkanlığınca İl Müftü Yardımcı atamalarını gerçekleştirdi. Buna göre Pervari İlçe Müftüsü Muhammed Özdemir Siirt İl Müftü yardımcılığına atandı.

5 Yıldan beri münhal bulunan İlimiz İl Müftü yardımcılığına Pervari İlçe Müftüsü Muhammed Özdemir atanarak görevine başlamıştır. 03.04.2017 tarihinde göreve başlayan Muhammed Özdemir, daha önce 1.5 Yıl Kurtalan İlçesi Vaizliği ve Müftü vekilliği, 2 yıldan beri de Pervari ilçesi Müftüsü olarak görev yapmış, son atama ile Siirt İl Müftü yardımcılığına atanmıştır.

Yeni görevine başlayan Siirt Müftü yardımcısı Muhammed Özdemir’i makamında ziyaret eden İl Müftüsü Faruk Arvas şunları söyledi.

‘’Ortalama 700 personeli olan İl Müftülüğümüzde 5 yıldır münhal olan İl Müftü yardımcılığına atama yapılması Müftülük hizmetlerine yeni bir ivme kazandıracaktır. Özlemle böyle bir atamayı bekliyorduk. Bundan dolayı atanan Müftü Yardımcısına görevinde üstün başarılar diliyorum’’dedi.

Siirt İl Müftü Yardımcılığına atanan Muhammed Özdemir, Siirt İl Müftü Yardımcılığı görevini en iyi şekilde yapmak için çaba göstereceğini, yaklaşık olarak 700 personel ile birlikte bu hizmeti en iyi şekilde yerine getirmek çaba göstereceğini söyledi.

MUHAMMED ÖZDEMİR KİMDİR?

1977’de Siirt İli Kurtalan İlçesinde doğdu. Çukurova Üniversitesi İlahiyat Üniversitesinden mezun oldu. 2003 yılında Batman Hasankeyf Yaka Köyünde İmam Hatip olarak göreve başladı.2005 yılında kazandığı Trabzon Akçaabat Darıca Eğitim Merkezinden 2008 yılında dönem birincisi olarak mezun oldu.2010 yılında girdiği Görevde Yükselme Sınavında 100(yüz) tam puan alarak Siirt İli Kurtalan İlçesine Vaiz olarak atandı. 2015 yılında Siirt İli Pervari İlçesine Müftü olarak atanan Muhammed Özdemir, son atama ile Siirt Müttü yardımcısı oldu. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.