Bu haber kez okundu.

PERVARİ KAYMAKAMLIĞINCA KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ
banner229
Pervari Kaymakamlığınca kurumlar arası futbol turnuvası düzenlendi.
Kurumlar arası birlik ve beraberliği artırmak ve sosyal aktivite sıkıntısı çeken personellerin bir nebze olsun hoş vakit geçirmesini sağlamak amacıyla düzenlenen turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. 12 takımın takıldığı turnuvada son 3 takım kalıncaya kadar oynanan maçlar eleme usulü ile gerçekleştirildi.
Final maçını İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliği oynadı. Maç öncesi Pervari Kaymakamı Murat KAHRAMAN oyunculara hak edenin kazanması ve fair play koşullarında maçın oynanması hususunda temennilerini iletti. Maç sonunda da yine teker teker oyuncuları tebrik ederek ilk üçe giren takımlara kupalarını verdi.
İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Devlet Hastanesinin son 3’e kaldığı turnuvayı Jandarma Komutanlığı şampiyon olarak tamamladı.
İlçe Emniyet Amirliğinin 2. olduğu turnuvada Devlet Hastanesi de 3. olarak turnuvayı tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.