Bu haber kez okundu.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir'den Mehmetçiğe Moral Ziyareti
banner229

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Ekindüzü Jandarma Karakolu,Yeniaydın, Tuzcular, Taşdibek ve Ekindüzü okullarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ekindüzü Karakol Komutanlığında Mehmetçik ile öğle yemeğinde bir araya gelen Aydemir, barış pınarı harekatında tüm dünyada sembol haline gelen ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da verilen asker selamında bulundu.

Kaymakam Aydemir, son zamanlarda sınır ötesi harekatlar da göstermiştir ki kahraman ordumuz gittiği her yere huzur ve güven götürmüştür, Allah Türk Silahlı Kuvvetlerimize zeval vermesin dedi.

Kaymakam Aydemir yaptığı açıklamada, ”İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Ekindüzü Jandarma Karakolunu ziyaret ederek incelemelerde bulunduk.

İlçemizin önemli bir konumunda bulunan Ekindüzü Jandarma karakolumuzu zaman zaman ziyaret ederek komutan ve Mehmetçiklerimizle bir araya gelerek sohbetler edip varsa sorunlarını dinliyoruz.

Kaymakam Aydemir, bölgede zor tabiat şartlarında görev yapan Kahraman Mehmetçikler ile Güvenlik Korucularına teşekkür ederek, Güvenlik güçlerinin terörle mücadelede gece-gündüz demeden kahramanca mücadele ettiklerini kaydederek,terörle kararlılıkla mücadelenin artarak devam ettiğini belirterek, ‘Pervari ilçesinin önemli bir stratejik konuma sahip, olduğunu, terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin çok büyük bir başarı sağladığını’ belirtti.

Kaymakam Aydemir, “Ortak amacımız ilçemizin ve bölgemizin güvenliğini sağlamaktır. Bizlere her zaman destek veren halkımıza da teşekkür ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaymakam Aydemir ,daha sonra vatani görevini yapmakta olan Askerler ve rütbeli personel ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, bulundukları noktalarda görevlerini iyi şekilde yaptıkları için, asker ve komutanlara teşekkür etti.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Özcan ile birlikte Yeniaydın, Tuzcular, Taşdibek ve Ekindüzü okullarını ziyaret ederek,Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Kaymakam Aydemir, akabinde inşaatı devam eden Yeniaydın, Tuzcular ve Taşdibek okullarının inşaatlarını denetledi.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, karakol ve okul gezilerinden sonra, Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Özcan ile birlikte akşam yemeğinde İMKB Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

İMKB Anadolu Lisesi'nde yemek kazanının başına geçen Kaymakam Aydemir, yemekten sonra lise öğrencileriyle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.